سایر محصولات ونداد افراز

سایر محصولات ونداد افراز

فروش بروزترین تجهیزات سیستم‌های تصفیه آب و فاضلاب

ممبران تصفیه آب

اساسی ترین تجهیز در سیستم های تصفیه آب به روش اسمز معکوس فیلترهای غشایی یا ممبران ها می باشند که عملیات جداسازی هرگونه ناخالصی و مواد محلول را از آب انجام می دهند. این فیلتر ها با توجه به نوع آب، ظرفیت آبدهی سیستم تصفیه و نوع طراحی آن از نظر نوع عملکرد و سایز متفاوت می باشند. از نظر سایز در کاربرد های صنعتی 4 و 8 اینچ می باشند و از نظر نوع به دو دسته دریایی و لب شور تقسیم می شوند. این فیلترها در محفظه ای به نام پرشر وسل قرار می گیرند تا آب با فشار لازم به داخل آن ها پمپاژ شده و آب تصفیه شده از آن خارج می شود. این فیلتر از جنس کامپوزیت می باشد و از سه لایه تشکیل می شود.  

پرشر وسل

مخازن تحت فشار یا پرشر وسل ها، مخازنی می باشند که در صنایع مختلف جهت نگه داری سیال با فشاری متفاوت از فشار اتمسفر استفاده می شوند. یکی از مصارف مهم این مخازن در سیستم های تصفیه آب می باشد. فیلتر های ممبران داخل این پرشر وسل ها قرار گرفته و آب با فشار لازم به داخل این مخازن پمپاژ شده تا عملیات تصفیه توسط فیلتر ها صورت بگیرد. این مخازن با توجه به سایز و نوع ورودی و خروجی به دسته های متفاوتی تقسیم بندی می شوند. اجزای هر پرشر وسل عبارت است از: پوسته، گپ، اورینگ و ویکتایک ها.  

فیلتر کارتریج

فیلتر کارتریج بیشتر در قسمت پیش تصفیه سیستم های تصفیه آب و فاضلاب قرار می گیرد و هدف اصلی استفاده از این فیلترها حذف ذرات معلق و کمک به بهبود عملکرد دیگر اجزای سیستم می باشد. این فیلتر ها استوانه های توخالی می باشند که از جنس پلی پروپیلن، پلی استر و کربن اکتیو ساخته می شوند. با توجه به ساختار، فیلتر های کارتریج به سه دسته فشرده، الیاف تابیده و چین خورده دسته بندی می شوند و با توجه به طراحی صورت گرفته یک یا چند عدد از این فیلتر ها را در هوزینگ کارتریج فیلتر قرار می دهند و از آن استفاده می کنند. 

فیلتر دیسکی

فیلتر دیسکی نوعی از فیلتر است که به منظور جداسازی ذرات درشت و معلق از آب مصرف می شود. از این فیلتر در مراحل پیش تصفیه یا به تنهایی به عنوان تصفیه در برخی از مصارف استفاده می شود. این فیلتر از تعدادی صفحه یا دیسک پلاستیکی که روی هم قرار گرفته است تشکیل شده است. طریقه عملکرد فیلتر به این صورت است که آب از داخل شیارهایی که بر روی صفحات است عبور می کند و ذرات معلق در صفحات فیلتر ها باقی می ماند که برای تمیز کردن آن ها و استفاده مجدد باید فیلتر ها را شستشو داد یا بک واش کرد. این فیلتر ها از نظر سایزبندی و دقت فیلتراسیون انواع مختلفی دارند و از نظر عملکر به دو نوع هلیکس و مدولار تقسیم بندی می شوند.      

فیلتر اتوماتیک خودشوینده

از این فیلتر ها برای حذف ذرات معلق و کدورت آب تا 10 میکرون استفاده می شود. در این سیستم آب با فشار حدود 3 بار وارد می شود و پس از عبور از یک استرینر و ورود به صافی ها ذرات درشت از آب جدا می شود. در این سیستم زمانی که اختلاف فشار بین جریان ورودی و خروجی بیش از حد مشخص شده در مدار فرمان سیستم باشد، عملیات شستشو معکوس بدون اینکه اختلالی در فرایند فیلتراسیون ایجاد کند صورت می گیرد. این شستشو می تواند به صورت دستی یا اتوماتیک انجام شود. فیلتر های خودشوینده به دو صورت الکتریکی و هیدرولیکی طراحی و ساخته می شوند و همچنین وابسته به شرایط می توانند یک یا دو مرحله ای باشند. 

دیفیوزر

دیفیوزر یا افشانک هوا وظیفه منتشر کردن هوای تولید شده توسط بلوئر را در سیستم های تصفیه فاضلاب دارد. در تصفیه خانه های فاضلاب یکی از اساسی ترین واحد ها هوادهی می باشد که به منظور ایجاد تلاطم در فاضلاب جهت جلوگیری از رسوب لجن، کمک به فرایند جداسازی چربی و روغن و همچنین تغذیه هوا برای باکتری ها و میکروارگانیسم های هوازی برای تجزیه فاضلاب صورت می گیرد. دیفیوزر ها از جهتی به دو دسته حباب ریز و حباب درشت و از جهتی به پلیتی یا صفحه ای و لوله ای یا تیوپی دسته بندی می شوند. هرچه حباب ها ریز تر باشند سطح مقطع بیشتری با آب ایجاد کرده و هوادهی به مایع با سرعت بیشتری انجام می گیرد. 

بلوئر هوادهی

بلوئر هوادهی یا پمپ هوادهی یکی از مهمترین تجهیزات در واحد های هوادهی رشد بیولوژیکی سیستم های تصفیه فاضلاب می باشد. این دستگاه ها دمنده هوا هستند که کار انتقال هوا را انجام می دهند.  این دستگاه با عبور هوا یا گاز از میان پروانه های خود سرعت سیال را افزایش داده و به این صورت تولید هوا می کند. این سیستم ها برای تغذیه میکرو ارگانیسم ها به منظور تجزیه فاضلاب بسیار اهمیت دارند. بلوئر های هوادهی با توجه به حجم و فشار هوای تولیدی و همچنین سیستم انتقال به چند دسته تقسیم بندی می شوند که کاربردی ترین آن ها در صنعت تصفیه آب و فاضلاب، بلوئر های ساید چنل و جابه جایی مثبت می باشند. 

پمپ ایرلیفت

پمپ ایرلیفت یا هوا پمپ عمل انتقال سیالات به سطحی بالاتر را به کمک هوا انجام می دهد. در این تجهیز هوا به میزان مشخصی با فشار معینی به لوله انتقال سیال دمیده می شود و به علت وجود حباب های هوا در سیال، چگالی آن کاهش می یابد و باعث حرکت به سطحی بالاتر یا به اصطلاح لیفت سیال می شود. این پمپ یکی از تجهیزات ساده اما مهم در سیستم های تصفیه فاضلاب می باشد. به علت اینکه این تجهیز هیدرولیکی بوده و هیچگونه قطعه مکانیکی در آن به کار نرفته است لذا امکان خرابی به دلیل ساییدگی با ذرات وجود ندارد.  

پکینگ مدیا

پکینگ مدیا مواد، بلوک یا ورقه هایی از جنس pvc یا pp می باشند که در فرایند رشد چسبیده به عنوان واسطه ای جامد بستر رشد میکروارگانیسم ها را ایجاد می کند و در برابر چربی ها، گریس، مواد شیمیایی، اسیدی و الکلی مقاوم است. در واقع پکینگ مدیا با ساختاری که عموما به صورت لانه زنبوری یا مورب دارد باعث افزایش نسبت سطح به حجم شده و فضای لازم برای چسبیدن و رشد میکروارگانیسم ها را به وجود می آورد که در این صورت با عبور فاضلاب از این بستر مواد آلاینده جذب و تجزیه می شوند. پکینگ های مدیا به دو دسته ثابت و شناور تقسیم بندی می شوند. از کاربرد های پکینگ مدیا می توان مصرف در صنعت تصفیه فاضلاب هوازی و بی هوازی و همچنین استفاده در کولینگ تاور ها و برج های خنک کننده را نام برد. 

فهرست